2016-2017 Eğitim-Öğretim Dönemi Farabi Değişim Programı Yıl Sonu İşlemleri

Ordu Üniversitesi’ne Farabi Değişim Programı kapsamında Gelen Farabi öğrencilerimiz:

Dikkatlice inceleyiniz.

Öğrencilerimiz üniversitemizden ayrılırken izlemeleri gereken aşamalar

1- Üniversiteden ayrılmadan önce bulunduğunuz akademik birimin öğrenci işlerine uğrayarak 2 adet ilişik kesme formu hazırlaması ( Kimlik Kartı, Kayıt Sildirme gibi vs. ) gerekmektedir. İlişik kesme formunun 1 nüshasını öğrenci işlerine, 1 nüshasını Farabi ofisine teslim etmeleri gerekmektedir.

2- Gelen Öğrenci Memnuniyet Anketini (Formun üzerine tıklayınız) doldurarak tarafımıza teslim etmesi zorunludur.

Aksi takdirde tarafına Katılım Belgesi ve Transkripti gönderilmeyecektir.

Ordu Üniversitesinden Farabi Kurum Koordinatörlüğü Kapsamında Giden öğrencilerimiz;

Aşamaları Dikkatlice inceleyiniz.

1- Üniversiteden ayrılmadan önce bulunduğunuz Üniversitenin Farabi ofisine uğrayarak ( Kimlik Kartı, Kayıt Sildirme gibi vs. ) işlemlerini tamamlamaları gerekmektedir. Herhangi bir işlem yapılmadı ise arayınız ve ne yapmanız gerektiği konusunda bilgi alınız.

Aksi takdirde Katılım Belgeniz ve Transkriptiniz tarfımıza gönderilmez.

2- Öğrenci Nihai Raporunu (Formun üzerine tıklayarak indirebilirsiniz.) dönemlerini tamamladıktan sonra 15 Gün içerisinde Üniversitemiz Farabi ofisine elden teslim etmeleri, e-posta veya posta yoluyla tarafımıza göndermeleri zorunludur. Aksi taktirde notlarınız sisteme işlenmeyecektir.

Not: Farabi Öğrenciliği dönemi bulunduğunuz Üniversitenin akademik takvimi ile sona erecektir.

*** Programdan faydalanan değerli öğrencilerimiz ilerleyen süreçte Notlarınızın sisteme doğru bir şekilde işlenip işlenmediğini takip etmeleri, aksi durum meydana geldiği vakit tarafımızı bilgilendirmeleri önemle rica olunur.

Ayrıntılı bilgi ve aklınıza takılan sorular için;

odu.farabi@hotmail.com - Tel: 0 452 234 50 10 / 6165 - Facebook ile tarafımıza ulaşabilirler.

Bilgilerinize...

Ordu Üniversitesi Farabi Kurum Koordinatörlüğü

Adres: Cumhuriyet Mah. Cumhuriyet Yerleşkesi-Ordu Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi 3. Kat-Uluslararası İlişkiler Birimi / Farabi Kurum Koordinatörlüğü.