FARABİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ

2019-2020 Akademik Yılı Farabi Değişim Programı Yıl Sonu İşlemleri (18.06.2020)

T.C.

ORDU ÜNİVERSİTESİ

FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI KOORDİNATÖRLÜĞÜ

2019-2020 Akademik Yılında Üniversitemize Gelen öğrencilerin Yapması Gereken İşlemler

- Farabi Değişim Programı kapsamında 2019-2020 Akademik yılında üniversitemizde eğitimlerini tamamlayan öğrenciler; Öğrenci kimlik kartlarını ilgili öğrenci işlerine teslim etmelidir.

- Kimliğinizi kime teslim etmişseniz İlişik Kesme Formunda kimliği alan personelin imzasını almalı son olarak formu bölüm koordinatörünüze imzalatmalısınız.

- 2 imza tamamlandıktan sonra İlişik Kesme Formunuzu ilgili öğrenci işleri bürosuna teslim etmelisiniz. İlişik Kesme Formunu doldurmak ve öğrenci işlerine teslim etmek zorunludur. İlişik kesmeyen öğrencilerin not dökümü ile katılım belgesi Üniversitelerine gönderilmeyecektir.

** Yıl sonu bitirme sınav sonuçları açıklandığında bütünleme sınavına kalmayan öğrenciler hemen, bütünleme sınavına kalan öğrenciler bütünleme sınavına girdikten sonra İlişik Kesme Formunu dolduracaktır.

Not: İlişik Kesme Formunu öğrenci işlerinden temin edebilirsiniz...

** Öğrenci memnuniyet anketini doldurmanız gerekmektedir. Öğrenci memnuniyet anketini doldurarak ofisimize şahsen teslim edebilir veya 15 gün içerisinde odu.farabi@hotmail.com adresine veya farabi@odu.edu.tr adresine mail yoluyla gönderebilirsiniz...

- Gelen Öğrenci Menuniyet Anketi için tıklayınız...

2019-2020 Akademik yılında Üniversitemizden Giden Öğrencilerin Yapması Gereken İşlemler

Farabi Değişim Programı kapsamında 2019-2020 Akademik yılında üniversitemizden giden ve eğitimlerini tamamlayan öğrenciler; 15 gün içerisinde öğrenci nihai raporu formunu doldurup Farabi Kurum Koordinatörlüğümüze mail veya posta yolu ile göndermeleri gerekmektedir.

Ordu Üniversitesi Öğrenci Nihai Raporu Formu için TIKLAYIN...

Not: Öğrenci Nihai Raporunu dönemi tamamladıktan (Final veya Bütünlemelerden) sonra 15 gün içerisinde odu.farabi@hotmail.com adresine veya farabi@odu.edu.tr adresine mail yoluyla; kargo ile veya ofisimize şahsen teslim edebilirsiniz. Teslim etmeyen öğrencilerimizin notları sisteme işlenmeyecektir. 

 

İletişim Bilgileri

Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi 3. Kat 28 Nolu oda  

Farabi Kurum Koordinatörlüğü Ofisi 

https://farabi.odu.edu.tr/  

Tel: 0 (452) 226 52 00 / Dahililer: 6164 ve 6165 

e-Posta : odu.farabi@hotmail.com / farabi@odu.edu.tr


Eklenme Tarihi : 18-06-2019 19:51:19