FARABİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ

Farabi Değişim Programı Gelen Öğrenci Sonuçları (29.04.2019)

T.C.

ORDU ÜNİVERSİTESİ

FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI KOORDİNATÖRLÜĞÜ

-- Üniversitesitemize 2019-2020 Eğitim-Öğretim Dönemi Farabi Değişim Programı kapsamında Gelen Öğrenci sonuçları için tıklayınız.

Farabi Değişim Programı kapsamında 2019-2020 Akademik yılı Güz/ Güz-Bahar dönemi üniversitemize yapılan başvuruların değerlendirme sonuçları açıklanmıştır.

** Üniversitemizde öğrenim görmeye hak kazanan öğrencilerin Farabi Değişim Programı kapsamındaki işlemleri kayıtlı oldukları üniversitelerin Farabi Kurum Koordinatörlükleri tarafından yürütülecektir. Üniversitemize kabul edilen öğrenciler lütfen kendi Farabi Koordinatörlüğünüzle iletişime geçiniz.

** Farabi Değişim Programı Kapsamında üniversitemize kabul edilen öğrencilerin üniversiteleri aracılığıyla Öğrenim Protokollerini Koordinatörlüğümüze göndermeleri için son tarih 10 Haziran 2019‘dur.

** Kabul edilen öğrencilerin herhangi bir sebepten dolayı feragat etmek istemesi halinde yedek öğrencilerin mağdur olmaması için en geç 10 Mayıs 2019 tarihine kadar Ordu Üniversitesi Farabi Kurum Koordinatörlüğüne bilgi vermesi ve kendi Farabi Kurum Koordinatörlüklerine feragat dilekçesini teslim etmeleri gerekmektedir.. Feragat dilekçelerinizi farabi@odu.edu.tr adresimize mail atabilirsiniz.

** Ordu Üniversitesi Ders Bilgi Paketinde Ders Programlarına ulaşabilirsiniz. Akademik Programlar altında yer alan Yüksek Lisans, Lisans ve Önlisans seçeneklerinden üniversitemiz tüm derslerini görebilirsiniz. Farabi Değişim Programı kapsamında üniversitemize gelen öğrenciler aynı fakültenin farklı bölümlerinden ders seçebilir fakat farklı fakültelerden de ders seçemezler.

** Ders Bilgi Paketi için TIKLAYINIZ.

Ders Bilgi Paketinde ders programlarında eksiklik olması halinde üniversitemiz bölüm koordinatörleri ile iletişime geçebilirsiniz.

** Bölüm Koordinatörleri için TIKLAYINIZ.

Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi 3. Kat 28 Nolu oda

Farabi Kurum Koordinatörlüğü Ofisi